Keller en Badibanga nog geen Superboer

3 januari 2012, 17:56

Ondanks eerdere berichtgeving, is de overstap van Sander Keller en Ziguy Badibanga naar De Graafschap nog niet zeker. De huidige nummer zestien van de Eredivisie wil het tweetal graag op huurbasis aan de selectie toevoegen, maar er zitten nog wat haken en ogen aan hun komst. Dit laat De Graafschap-trainer Andries Ulderink aan Omroep Gelderland weten.

Om Keller los te kunnen weken bij het Zwitserse Xamax Neuchatel moeten nog wat contractuele details in orde worden gemaakt. "Ik hoop dat we dat vrijdag lukt en dat hij dan mee kan met ons op trainingskamp", schat trainer Andries Ulderink in. "Maar de communicatie met het andere kamp valt niet mee, dat maakt het wel lastig", aldus Ulderink.

De komst van Badibanga, die onder contract staat bij Anderlecht, ligt eenvoudiger volgens de oefenmeester van de Superboeren. "Ik heb goede hoop dat het donderdag geformaliseerd kan worden. We gaan hem dan huren voor een half jaar. En beide spelers moeten natuurlijk ook nog worden gekeurd. Maar als het lukt hebben we ook met Anco Jansen erbij veel meer mogelijkheden, ook bijvoorbeeld om in wedstrijden te wisselen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen