Nijholt: "Zijn wat dingen voorgevallen"

4 januari 2012, 21:48

Gianluca Nijholt hoopt zijn loopbaan bij Almere City een nieuwe impuls te kunnen geven. Bij FC Utrecht kwam de middenvelder het afgelopen half jaar amper aan spelen toe, ook niet toen de club een half elftal in de blessureboeg had zitten. Nijholt zoekt de schuld daarvoor deels bij zichzelf, zegt hij op de website van Almere City.

"De trainer van Utrecht had geen vertrouwen in mij. Dat kwam deels ook door mijzelf. Er zijn het afgelopen halfjaar een paar dingen voorgevallen, maar dat is gebeurd", zegt de zoon van oud-prof Luc Nijholt. In Almere hoopt hij weer wekelijks aan spelen toe te komen. "De technische staf van Almere heeft het volste vertrouwen in mij. City is een ambitieuze club en ze zijn nog volop in de race voor de play-offs om promotie naar de eredivisie. Ik hoop dat ik in het komende halfjaar mijn bedrage kan leveren."

De 21-jarige Nijholt legt de lat hoog voor zichzelf de komende periode. "Het liefst wil ik zo snel mogelijk een basisplaats veroveren. Het liefst speel ik als linkshalf. Als ik de bal heb probeer ik altijd zo snel mogelijk het spel naar voren te verleggen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen