Stenman eindelijk fit: "Nu begint het voor mij"

5 januari 2012, 12:28

Fredrik Stenman verruilde FC Groningen afgelopen zomer voor Club Brugge, maar sindsdien bleef het stil rond de Zweed. Wegens een aanhoudende blessure aan zijn schaambeen moest hij de complete eerste seizoenshelft missen. Inmiddels is Stenman echter eindelijk fit en staat hij te trappelen om zich te bewijzen.

"Ik heb veel tijd verloren. Daarom wil ik revanche nemen en iedereen tonen: hier ben ik. Ik heb het gevoel dat het nu pas begint bij Club", zegt Stenman in Het Nieuwsblad.

Volgens de linkervleugelverdediger ontstond zijn blessure al vroeg in de zomer. "In de voorbereiding liep het twee, drie weken goed, maar toen kreeg ik wat last aan mijn schaambeen. Ik bleef echter doortrainen en speelde de laatste oefenwedstrijd tegen Roda JC. Maar in de uitwedstrijd tegen Qarabag moest ik me in de tweede helft laten wisselen omdat ik weer last kreeg. De dag erop kon ik zelfs niet meer lopen. Er werd tevergeefs gezocht naar de oorzaak terwijl ik veel revalidatietraining deed. Dat was de lastigste periode uit mijn carrière: niet weten wat er precies aan de hand was."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen