Musa verlaat VVV Venlo voor CSKA Moskou

7 januari 2012, 09:39   Bijgewerkt: 7 januari 2012, 10:57

VVV Venlo heeft opnieuw zaken gedaan met CSKA Moskou. Twee jaar na de deal over Keisuke Honda bewandelt ook Ahmed Musa de weg naar de Russische topclub. Indien de Nigeriaanse aanvaller maandag de medische keuring doorstaat, tekent hij voor 4,5 jaar in de Russische hoofdstad.

“Dit is de volgende stap in mijn carrière”, jubelt de 19-jarige Musa op de website van VVV Venlo. “Toen ik anderhalf jaar terug in Venlo arriveerde, had ik echt niet durven dromen dat ik zo snel al deze transfer zou verdienen. Ik ben heel blij dat ik in Venlo de kans heb gekregen om de wereld te laten zien wat ik kan. Nu kan dat op een groter podium. De club, de mensen en de supporters in Venlo zijn altijd goed voor me geweest. Dat zal ik nooit vergeten.”

Volgens het Algemeen Dagblad is met de transfer vijf miljoen euro gemoeid. Voor Honda vingen de Limburgers destijds een slordige 6,5 miljoen euro. VVV hoopt nog voor de hervatting van de competitie een opvolger te vinden voor Musa, die in 51 Eredivisieduels elf keer trefzeker was.

CSKA Moskou heeft zijn blik trouwens volop op de Eredivisie gericht, want naar verwachting legt het binnenkort ook Pontus Wernbloom van AZ vast.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen