De Graafschap zet ook streep door komst Colic

9 januari 2012, 23:30

Nadat De Graafschap eerder op maandag al de overgang van Sander Keller zag afketsen, is duidelijk geworden dat de Achterhoekers ook een streep kunnen zetten door de transfer van Edis Colic. De komst van de aanvallend ingestelde middenvelder blijkt financieel niet haalbaar.

"Het mocht niks kosten. In het betreffende traject zijn er bepaalde kosten bij ons neergelegd. Wij hebben voet bij stuk gehouden", legt De Graafschap-trainer Andries Ulderink uit op de website van zijn werkgever. "De enige reden dat Colic niet bij ons komt spelen, is omdat wij vanaf het begin hebben gezegd dat het ons niks mocht kosten. Het is zeker een jongen met potentie. Wederom een teleurstelling."

Ook Colic baalt van de situatie. "Hij was zeer teleurgesteld en kreeg van onze spelers schouderklopjes. Edis had het zichtbaar moeilijk met het feit dat hij morgenochtend al naar huis gaat. Het is natuurlijk niet niks voor zo'n jongen. We hebben hem niet voor niets meegenomen op trainingskamp. Het is een teleurstellende dag voor ons, ook vanwege het afketsen van de transfer van Sander Keller. Hij zou echt een kwaliteitsimpuls voor het elftal zijn geweest", aldus de oefenmeester.

Toch ziet Ulderink nog een lichtpuntje. "Het positieve aan deze dag is wat de jongens op het veld laten zien. Dat ziet er allemaal goed uit."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen