Transfer in winter geen optie voor Aissati

14 januari 2012, 15:21

Ismail Aissati is niet bezig met een eventuele transfer. Het contract van de spelmaker bij Ajax loopt na dit seizoen af en hij wil in de zomer van zijn transfervrije status gebruik maken om te kijken wat de volgende stap in zijn loopbaan gaat worden.

"Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik tot het einde van het seizoen wil blijven. Dan ben ik transfervrij en kijk ik daarna wel wat op mijn pad komt", zegt hij op Ajax.nl.

Aissati kreeg afgelopen zomer te horen dat hij niet welkom was bij de A-selectie van Ajax. Een paar maanden later kwam coach Frank de Boer terug op dat besluit. "Je kan twee dingen doen: keihard knokken en terugkomen of je erbij neerleggen", zegt Aissati, die na het Champions League-duel tegen Lyon van De Boer te horen kreeg dat hij weer bij het eerste zou komen. "Dat voelde voor mij als een overwinning."

Bij de beloften had Aissati veel aan Mounir el Hamdaoui, vertelt hij. "Hij zat in hetzelfde schuitje. Dan trek je sowieso veel naar elkaar toe. De ene dag had ik het moeilijk en beurde hij mij op. De volgende dag had hij het moeilijk en beurde ik hem op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen