Koploper Real ontsnapt op Mallorca

14 januari 2012, 21:53   Bijgewerkt: 14 januari 2012, 22:08

Koploper Real Madrid heeft een benauwde competitiezege bij Real Mallorca geboekt. Pas in het laatste kwartier wist De Koninklijke zaterdag een 1-0 achterstand om te buigen in een 2-1 overwinning.

Real maakte voor de pauze een niet al te beste indruk. De beste kans kreeg de club van José Mourinho op slag van rust, maar Sergio Ramos kopte op de paal. Het stond toen al 1-0 voor Mallorca, waar Gianni Zuiverloon ontbrak. Vanwege slecht dekken van de Real-defensie kopte Tomer Hemad de thuisclub na 39 minuten op 1-0.

In het tweede bedrijf kwam Real beter voor de dag en dat betaalde zich uit, al had het wel mazzel. Een doelpunt van Mallorca werd wegens buitenspel geannuleerd, maar heel overtuigend was het bewijs niet.

Dat sterkte Real en in het laatste kwartier drukte de ploeg dat ook in de score uit. Na een steekpassje van Mesut Özil maakte Gonzalo Higuain er 1-1 van. Vervolgens kreeg Real goede mogelijkheden op de 1-2, maar Cristiano Ronaldo raakte de lat en wegens buitenspel ging een doelpunt niet door. Maar de voorsprong kwam er toch. Jose Maria Callejon maakte vijf minuten voor tijd het verschil namens Real.

Door de driepunter slaat Real een gat van acht punten met nummer twee FC Barcelona, dat zondag in Camp Nou aantreedt tegen middenmoter Betis Sevilla.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen