Milito bezorgt defensief Inter zege in stadsderby

15 januari 2012, 22:45   Bijgewerkt: 15 januari 2012, 23:21

Internazionale heeft AC Milan zondagavond een gevoelige nederlaag toegebracht. De ploeg van trainer Claudio Ranieri won zondagavond de beladen stadsderby met 1-0 van de Rossoneri. Diego Milito kroonde zich vlak na rust tot matchwinner. Milan moet door het verlies de koppositie in de Serie A aan Juventus laten.

Ranieri ruimde in het duel in San Siro geen basisplek in voor Wesley Sneijder. De spelmaker werd na ruim twee maanden blessureleed vrijgegeven voor de stadsderby, maar de Italiaanse coach durfde het niet aan om de Oranje-international direct al vanaf de aftrap te laten beginnen. Sneijder mocht een kwartier voor tijd invallen.

Beide ploegen kregen een aantal mogelijkheden op de openingstreffer in de eerste 45 minuten. Vooral Ricky Álvarez mocht het zich aanrekenen dat het bij rust nog 0-0 stond. De middenvelder hielp een grote kans van Inter om zeep door recht op doelman Christian Abbiati te schieten. Van Bommel had aan de andere kant de mogelijkheid om de score te openen, maar zijn inzet vanaf de rand van het zestienmetergebied spatte uiteen op de lat.

Inter blijft vijfde na de zege, maar het gat met Milan is nog maar vijf punten. De achterstand op koploper Juventus bedraagt één puntje meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen