Van Moorsel: "Europa in, dat lijkt me fantastisch"

18 januari 2012, 11:19

Paco van Moorsel werd dinsdagavond officieel gepresenteerd als aanwinst van FC Groningen. De 22-jarige middenvelder maakt het seizoen nog af bij FC Den Bosch, maar komt daarna transfervrij naar de Euroborg. Hij tekende voor drie seizoenen.

Voor Van Moorsel is de overstap naar FC Groningen een droom die uitkomt, zegt hij op de website van zijn nieuwe club. "De interesse van FC Groningen was leuk, dat het concreet werd nog leuker. En dat het rondkwam was een feest natuurlijk. Het is een heel mooi gevoel. Ik ben blij dat ik deze stap kan maken. FC Groningen is een club met ambities. Het woord Europees voetbal is veel gevallen. Dat lijkt mij fantastisch."

De middenvelder is er van overtuigd dat FC Groningen de juiste club voor hem is. "FC Groningen staat bekend als een club waar talenten de kans krijgen zich door te ontwikkelen. Dat is een belangrijk aspect geweest om voor Groningen te kiezen."

In Groningen treft Van Moorsel een oude bekende, namelijk Koen van de Laak. Hij is, net als Van Moorsel, afkomstig van FC Den Bosch. "Ik heb Koen bij FC Den Bosch nog zien spelen. Ik zat destijds in de jeugdopleiding. We kregen altijd kaarten om naar het eerste elftal te kunnen kijken. FC Den Bosch speelde toen nog in de Eredivisie met Koen in het eerste elftal", weet Van Moorsel zich te herinneren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen