Redknapp baalt van trappende Balotelli

Ger
23 januari 2012, 12:28

Manager Harry Redknapp van Tottenham Hotspur baalt van de rol van Mario Balotelli in de verloren uitwedstrijd tegen Manchester City (3-2). De aanvaller van de thuisploeg raakte Spurs-middenvelder Scott Parker zondag twee keer tegen zijn hoofd. De eerste keer leek het nog een ongeluk, maar de tweede beweging had alle schijn van opzet.

"Balotelli trapte Scott achterwaarts tegen zijn hoofd. Het is niet de eerste keer dat hij zoiets heeft gedaan en het zal ook niet de laatste keer zijn", foetert Redknapp. "Ik wil niemand een rode kaart aanpraten, maar dit was een smerige overtreding. Scott heeft er een snee in zijn hoofd aan overgehouden." Tot overmaat van ramp zorgde Balotelli diep in blessuretijd vanaf elf meter voor het beslissende doelpunt.

Volgens Redknapp had collega Roberto Manicini de aanvaller na het voorval van het veld moeten halen. "Waarom zou je iemand beschermen die zo'n actie begaat? Het is belachelijk om iemand tegen zijn hoofd te schoppen. Vooral als je tegenstander al op de grond ligt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen