Janko tekent bij FC Porto, Plet naar FC Twente

31 januari 2012, 16:18   Bijgewerkt: 31 januari 2012, 23:12

FC Twente is een spits kwijt en heeft er direct een nieuwe voor terug. Marc Janko stapt over naar FC Porto en als vervanger komt Glynor Plet over van Heracles Almelo. Janko heeft in Portugal een contract voor 3,5 jaar getekend. Dit melden de Tukkers, die drie miljoen euro voor de Oostenrijker beuren, dinsdagavond op de eigen website.

Eerder vandaag maakte Heracles al bekend dat het met FC Twente een akkoord bereikt had over Plet. De transfer was toen nog onder voorbehoud van een medische keuring én een transfer van Janko. Alleen als de Oostenrijker zou vertrekken, kon Plet gehaald worden. Nu de overstap van Janko rond is, kan ook bij Plet de vlag uit.

De 25-jarige Plet speelt sinds medio 2010 voor Heracles Almelo, daarvoor kwam hij uit voor Telstar. Bij Heracles was hij goed voor zeventien goals in 41 wedstrijden. De lange aanvaller tekent een contract voor 3,5 jaar bij de Tukkers.

Joey Belterman en Ninos Gouriye bewandelen de omgekeerde weg als Plet. Beide spelers komen per direct van FC Twente naar Heracles Almelo. De 18-jarige Belterman heeft voor 2,5 jaar getekendin Almelo, Gouriye (20) voor anderhalf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen