Johansson snapt fans: "Had ons ook uitgefloten"

6 februari 2012, 08:46

FC Groningen liet haar fans zondag in Euroborg letterlijk in de kou staan. Tegen RKC Waalwijk liet de club het volledig afweten, met een terechte 0-3 nederlaag als gevolg. Het leverde de spelers cynische applausjes en helse fluitconcerten op.

Linksback Emil Johansson, die na blessureleed als invaller zijn rentree maakte, kan begrip opbrengen voor de kritische houding van de supporters. "Een waardeloze wedstrijd", vat hij het duel kort en bondig samen op de website van FC Groningen.

"Het is goed om terug te zijn en ik voel me weer fit, maar deze wedstrijd was, ook van mezelf, echt heel slecht. De fans gaven ons na afloop een fluitconcert en dat kan ik goed begrijpen. Als ik toeschouwer was, had ik ons ook uitgefloten. Ik heb hier geen verklaring voor. Het enige dat ik kan zeggen is dat het onacceptabel is om op deze manier te verliezen. We moeten morgen maar eens goed evalueren", zegt hij.

Ook Maikel Kieftenbeld had geen verklaring voor de off-day. "Ik kan het niet uitleggen, maar het komt wel aan. We komen natuurlijk heel snel met 2-0 achter. Dan moeten we het gezamenlijk oppakken, maar dat lukte niet. De wil om te winnen, staalden we niet uit. We speelden veel te gehaast en gaven veel ruimte weg. Je weet dat RKC erg goed is in dat soort situaties, zo komen we ook nog een paar keer goed weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen