Zomer richt zich op uitwedstrijd tegen AZ

Ger
10 februari 2012, 14:40

Ramon Zomer hoopt nog deze maand zijn rentree te maken voor SC Heerenveen. De verdediger liep op 31 januari een flinke hersenschudding op tijdens het bekerduel bij Vitesse (1-2).

"Van het hele Gelredome weet ik niets meer", blikt Zomer op de website van de Friese club terug op zijn vervelende avond in Arnhem. "De drie uur voor de wedstrijd en de vier uur na de wedstrijd zijn weg uit mijn geheugen. Ik kwam rond één uur ’s nacht in het ziekenhuis weer bij. Toen werd me verteld wat er gebeurd was, en ook dat we gewonnen hadden. Vooral dat laatste heb ik goed opgeslagen."

"Ik heb nu geen hoofdpijn meer. Vanaf maandag ga ik op de club een programma starten van zes dagen. Ik begin met een beetje joggen en fietsen, en als het goed gaat mag ik steeds iets meer doen. Omdat ik geen hoofdpijn meer heb wil ik zelf natuurlijk graag sneller, maar daar moet je mee oppassen. Ik moet echt rustig aan doen, zeiden de artsen. Als je te snel gaat kan het zijn dat je de komende maanden of zelfs de rest van je leven weer last van hoofdpijn krijgt."

"Ik hoop dat weekend de uitwedstrijd tegen AZ te halen (26 februari, red.). Dat is ook gelijk een leuke pot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen