Ajax met Bulykin, Koppers en Özbiliz tegen NAC

11 februari 2012, 19:45   Bijgewerkt: 11 februari 2012, 19:52

Ajax-trainer Frank de Boer kiest voor de uitwedstrijd tegen NAC Breda voor een formatie met Dmitry Bulykin in de punt van de aanval. De Rus krijgt vanaf de flanken assistentie van Miralem Sulejmani en Aras Özbiliz. Hierdoor moet Lorenzo Ebecilio op de bank plaatsnemen. Op het middenveld neemt Siem de Jong de positie in van Theo Janssen, die wegens liesklachten niet tot de wedstrijdselectie behoort.

Achterin keren Jan Vertonghen en Toby Alderweireld terug in het elftal. Vertonghen miste het duel van vorige week tegen FC Utrecht vanwege een schorsing, terwijl Alderweireld door een blessure enkele weken aan de kant stond. Door de terugkeer van de Belgen is Daley Blind weer uit de basis verdwenen. Rechts achterin speelt opnieuw Dico Koppers als vervanger van de geblesseerde Gregory van der Wiel.

Bij NAC Breda staan Ajax-huurlingen Roly Bonevacia en Florian Jozefzoon allebei in de basis. Oud-Ajacied Jeffrey Sarpong zit bij de selectie, maar begint op de bank.

De wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion begint om 20.45 uur. Eerder dit seizoen, in de Amsterdam ArenA, eindigde de wedstrijd tussen Ajax en NAC Breda in 2-2.

Opstellingen

NAC Breda: Ten Rouwelaar; Koenders, Botteghin, Buijs, Janse; Bonevacia, Schilder, Gorter; Bayram, Kolk, Jozefzoon

Ajax: Vermeer; Anita, Vertonghen, Alderweireld, Koppers; Eriksen, De Jong, Enoh; Özbiliz, Bulykin, Sulejmani

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen