De Boer twijfelt over Bulykin tegen Man United

15 februari 2012, 16:13

Ondanks zijn goede optreden tegen NAC Breda is het allesbehalve zeker dat Dmitri Bulykin ook donderdag tegen Manchester United in de basis mag beginnen bij Ajax. Trainer Frank de Boer dubt nog over de spitspositie, laat hij weten op Ajax.nl.

De Boer erkent dat het logisch zou zijn om voort te borduren op de wedstrijd in Breda, dus met Bulykin in de spits. "Maar bij Manchester United hebben ze grote statische verdedigers. Die vinden het heerlijk om tegen een lange spits als Bulykin te spelen. We zouden er dus ook voor kunnen kiezen om anders in de spits te zetten."

Naast de spitspositie moet De Boer zich ook nog buigen over het middenveld. Eyong Enoh is niet beschikbaar en werd tegen NAC vervangen door Ismail Aissati, maar De Boer weet niet of hij tegen Man United hetzelfde doet. "Aissati is een ander type speler dan Enoh. Met Aissati krijg je weliswaar veel meer voetbal op het middenveld, maar hij wint niet ieder duel. Dat is bij Enoh wel het geval. Ik zeg wel eens gekscherend dat hij elf van de tien duels wint. Dat is het verschil tussen beide spelers", stelt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen