Feyenoord-huurling Auassar mist duel in Kuip

17 februari 2012, 13:08

Adil Auassar kan dit weekend niet meespelen in de wedstrijd tegen Feyenoord, de club die hem voor dit seizoen verhuurd heeft aan RKC Waalwijk. De middenvelder heeft last van een knieblessure. Ook een andere RKC-speler met een Feyenoord-verleden, Evander Sno, ontbreekt zaterdag in de Kuip. Hij zit een schorsing uit.

RKC-coach Ruud Brood gelooft in een stunt, zegt hij in het Brabants Dagblad. Volgens hem is het vooral belangrijk dat RKC de openingsfase goed doorkomt. "Feyenoord zal stormen. Mijn ploeg zal zich niet door die entourage moeten laten leiden, maar gefocust blijven op het veld. Als je de openingsfase zonder kleerscheuren doorkomt, zijn er mogelijkheden. Dat heeft Vitesse ook laten zien."

Om kans te maken op een goed resultaat, moet RKC wel John Guidetti afstoppen. "Daar heb ik wel vertrouwen in. Het is een tijd geleden dat ik mijn ploeg verdedigend zo goed heb gezien als tegen Heerenveen. Bas Dost, de topscorer van de eredivisie, heeft geen kans gehad. Waarom zou het niet lukken tegen Guidetti?", stelt Brood.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen