Arsenal wil kater wegspoelen in FA Cup

Ger
18 februari 2012, 12:28

Arsene Wenger stelt dat de smadelijke nederlaag tegen AC Milan hem de rest van zijn leven zal achtervolgen. De Fransman ging woensdag met Arsenal in de Champions League met liefst 4-0 onderuit. De Londenaren willen zich zaterdagavond herstellen in de FA Cup.

"Deze nederlaag zal ik tot de laatste dag van m'n leven met me meedragen", aldus Wenger over het duel in San Siro. "We hebben een fikse afstraffing gekregen. En dat terwijl Milan niet eens een exceptionele prestatie leverde. Het is belangrijk dat we niet te lang stilstaan bij deze wedstrijd. We waren bezig met een goede serie. In Italië beleefden we een offday."

"De komende periode hebben we vooral vertrouwen en geloof nodig", stelt de Fransman. "We bezetten immers de vierde plaats in de Premier League en kunnen ons kwalificeren voor de kwartfinales van de FA Cup. We moeten ons richten op een mooie afsluiting van het seizoen. Het heeft geen zin om nu treurig te zijn."

Arsenal gaat zaterdag om 18.15 uur in de FA Cup op bezoek bij Sunderland. "Door de teleurstelling tegen Milan is het belangrijk om nu een positief resultaat neer te zetten. Het team zal op volle sterkte aantreden. Enkele vermoeide spelers zullen rust krijgen, maar we gaan het maximale geven om deze wedstrijd te winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen