Dortmund wint nipt, HSV verliest van Werder

Ger
18 februari 2012, 17:30

Borussia Dortmund heeft met enige moeite een nieuwe zege aan het seizoenstotaal toegevoegd. De lijstaanvoerder van de Bundesliga won zaterdagmiddag met 0-1 bij het laaggeklasseerde Hertha BSC. Kevin Grosskreutz scoorde na 66 minuten.

Nummer drie Borussia Mönchengladbach boekte ook een overwinning. De ploeg van de Nederlandse basisspeler Roel Brouwers hield dankzij twee vroege treffers de volle buit over aan het uitduel met 1.FC Kaiserslautern: 1-2. Patrick Herrmann en Juan Arrango bezorgden Gladbach binnen een kwartier al een 0-2 marge. Leon Jessen scoorde na ruim een uur tegen.

Hamburger SV verloor de noorderlijke derby tegen Werder Bremen: 1-3. Marko Marin, Tom Trybull en voormalig FC Twente-aanvaller Marko Arnautovic waren trefzeker voor de bezoekers. Mladen Petric zorgde bij een 0-2 tussenstand voor het enige doelpunt van het kwakkelende HSV.

Het FC Augsburg van trainer Jos Luhukay verloor ruim bij Bayern Leverkusen: 4-1. De thuisploeg slikte dinsdagavond in de Champions League nog een nederlaag tegen FC Barcelona (1-3). Bij Augsburg stonden Paul Verhaegh en Lorenzo Davids in de basiself.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen