Wormgoor: "Moeten meer naar elkaar toetrekken"

20 februari 2012, 00:38   Bijgewerkt: 20 februari 2012, 02:20

De Graafschap stuurde zondag Andries Ulderink de laan uit. De oefenmeester moest wijken vanwege de teleurstellende resultaten, waardoor de Doetinchemmers na 21 speelronden de laatste plaats bezetten in de Eredivisie. De 1-4 nederlaag tegen VVV Venlo werd Ulderink uiteindelijk fataal.

"Ik hoorde het via sms. Ik weet dus ook niet precies waarom en wat er nu gaat gebeuren. Dat zullen we van de week wel horen", reageert Vito Wormgoor tegenover Voetbal International op het ontslag van zijn coach.

De verdediger weigert Ulderink de zwartepiet toe te schuiven. "We hebben ook als spelersgroep gefaald. Je hebt toch een hechte band met zo'n coach en dan komt zo'n ontslag wel hard aan. Persoonlijk heb ik het niet zo op het ontslaan van de coach. Het is altijd maar afwachten of het zonder hem zomaar beter gaat."

"Over zijn opvolger heb ik nog niet nagedacht en om eerlijk te zijn maakt het me ook niet heel veel uit. Het is vooral belangrijk dat we als spelersgroep meer naar elkaar toetrekken en dan zou een coach die het voor de groep opneemt wel een voordeel zijn", besluit Wormgoor.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen