Messi heeft Ronaldo bijna weer te pakken

Ger
20 februari 2012, 13:28

Lionel Messi scoorde zondagavond vier keer in het thuisduel met Valencia (5-1). Door zijn productieve bui heeft de sterspeler van FC Barcelona zijn rivaal Cristiano Ronaldo, de Portugese topschutter van Real Madrid, weer bijna te pakken. Het verschil is nog één doelpunt.

Pablo Piatti gaf Valencia in de negende minuut hoop op een stunt. Zijn landgenoot Messi kwam halverwege de eerste helft al met de gewenste reactie, om er niet veel later ook 2-1 van te maken. In de tweede helft zette hij zijn show voort. Vooral de vierde treffer, een elegant wippertje in de dribbel op snelheid, was wonderschoon.

Door de zege heeft Barça de achterstand op Real Madrid niet groter laten worden. De equipe van coach José Mourinho verzamelde tien punten meer.