Stenman na operatie in 'mentale kelder'

21 februari 2012, 09:36

Er breken zware maanden aan voor Fredrik Stenman. De 28-jarige verdediger van Club Brugge, afgelopen zomer overgekomen van FC Groningen, scheurde dit weekend zijn achillespees en wacht een lang revalidatietraject. Hij ging maandag al onder het mes en bereidt zich voor op een lange, zware periode zonder voetbal.

Stenman rekent voorlopig op een herstelperiode van vijf tot zeven maanden. "Ik wilde van de dokter weten of ik de eerste wedstrijd van volgend seizoen haal. Eigenlijk weet ik dat die te vroeg komt, maar ik zal er voor knokken. De komende weken zal ik mentaal wellicht nog in de kelder zitten, want wat zondag gebeurd is was echt wel een knock-out voor mij. Daarna komt het herstel", zegt hij op de website van zijn club.

Volgens Stenman, die in aanloop naar de wedstrijd van zondag al lichte klachten had, valt niemand iets te verwijten. "Niemand kon weten of voorzien dat dit zou gebeuren. Ik wilde zo graag spelen. Ik wou in elke wedstrijd tonen dat ik een goede speler ben voor Club Brugge. Vanaf het begin wou ik er staan voor supporters en fans en belangrijk zijn voor deze club. Maar zeg de fans maar dat ik zeker terug kom."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen