Elmander schiet Galatasaray naar winst in topper

26 februari 2012, 20:26   Bijgewerkt: 27 februari 2012, 13:50

Het ziet er naar uit dat Galatasaray als nummer één gaat beginnen aan de nieuw ingevoerde kampioenspoule in de Turkse Super Lig. Çim Bom Bom won zondag de boeiende topper tegen stadgenoot Besiktas met 3-2 en vergrootte daarmee de voorsprong op nummer twee Fenerbahçe tot negen punten.

Fenerbahçe verloor zaterdag al met 2-1 bij Eskisehirspor. Het was de vierde uitnederlaag op rij voor de regerend kampioen van Turkije. Galatasaray heeft na 28 wedstrijden 63 punten, tegenover 54 van Fener. Besiktas bezet de derde positie, met 49 punten.

Galatasaray kreeg de zege zeker niet cadeau van Besiktas. Ex-Feyenoorder Johan Elmander en Felipe Melo zetten de 17-voudig kampioen twee keer op voorsprong, maar Ibrahim Toraman en Semih Kaya (eigen goal) zorgden ervoor dat het telkens gelijk werd. In blessuretijd zorgde Elmander alsnog voor de verlossende treffer.

Subtoppers Trabzonspor en Genclerbirligi leden eerder op de dag puntenverlies. Trabzonspor, midweeks in de Europa League uitgeschakeld door PSV, verloor thuis met 3-2 van Mersin Idmanyurdu. Genclerbirligi speelde 3-3 tegen Sivasspor. Trabzon (46 punten) en Genclerbirligi (44) staan respectievelijk vierde en vijfde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen