'Vrienden' achten komst Guidetti onwaarschijnlijk

28 februari 2012, 08:04

De kans is bijzonder klein dat John Guidetti ook volgend seizoen in de Kuip speelt. Pim Blokland, voorzitter van de 'Vrienden van Feyenoord', erkent dat het ook voor zijn vermogende vrienden moeilijk wordt om de aanvaller definitief over te nemen van Manchester City. Dit seizoen huurt Feyenoord de 19-jarige Guidetti nog van City.

"We zouden hem alleen kunnen financieren als dat verzoek vanuit de club komt en hij binnen de begroting van Feyenoord zou passen. Die kans is zeer klein. Manchester City zal, als ze ham al willen verkopen, geen geringe transfersom vragen", stelt Blokland in AD Sportwereld. Het is voor de 'Vrienden' niet mogelijk om Guidetti zelf vast te leggen, buiten Feyenoord om. "Wij kunnen als Vrienden van Feyenoord nooit zelf een speler kopen. Als bedrijf kun je simpelweg nooit een speler bezitten. Dan krijgt hij geen licentie. Guidetti kan dus ook nooit op mijn loonlijst staan", legt hij uit.

Door zijn prestaties dit seizoen bij Feyenoord heeft Guidetti de interesse gewekt van diverse buitenlandse topclubs. Onder meer Bayern München volgt hem op de voet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen