Droomdebuut voor Özbiliz bij Armenië, Oekraïne wint

29 februari 2012, 21:41   Bijgewerkt: 29 februari 2012, 21:49

Aras Özbiliz heeft zijn debuut bij het nationale elftal van Armenië opgeluisterd met een doelpunt. De Ajax-aanvaller was woensdag in de oefenwedstrijd tegen Canada in de blessuretijd trefzeker vanaf de strafschopstip. Hij hielp de Armenen daarmee aan een 3-1 zege.

Oekraïne rekende in vriendschappelijk verband af met Israël. Het co-gastland van het Europees kampioenschap van 2012 versloeg de tegenstander met 3-2. De doelpunten kwamen op naam van Jevjen Konoplianka, Andrei Jarmolenko en Oleg Gusev. Voor Israël scoorden Tomer Hemad (strafschop) en voormalig De Graafschap-speler Ben Sahar.

In een ander testduel speelden Hongarije en Bulgarije gelijk, 1-1. Adam Szalai opende de score voor de Hongaren, spelend met oud-PSV'er Balazs Dzsudzsak. Valeri Bojinov maakte kort voor tijd gelijk. Nikolay Mihaylov van FC Twente verdedigde het Bulgaarse doel.

Copa America-houder Uruguay bleef tegen Roemenië op 1-1 steken. Edinson Cavani scoorde namens de Zuid-Amerikanen. De opvolger van Guus Hiddink bij Turkije, Abdullah Avci, kende een slechte start. De bondscoach zag zijn ploeg met 1-2 verliezen van Slowakije. Voormalig FC Twente-speler Miroslav Stoch nam een Slowaakse treffer voor zijn rekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen