Hutchinson vervangt zieke Strootman bij PSV

4 maart 2012, 15:23   Bijgewerkt: 4 maart 2012, 15:36

Kevin Strootman moet de topper tegen FC Twente aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder van PSV is ziek en wordt vervangen door Atiba Hutchinson. Links achterin krijgt Jetro Willems opnieuw de voorkeur boven international Erik Pieters.

Dries Mertens en Tim Matavz, die in aanloop naar de wedstrijd met lichte blessures kampten, zijn fit genoeg om in de basis te beginnen. Stanislav Manolev keert na een schorsing terug in de ploeg. Hij staat weer rechts achterin. Vorige week, tegen Feyenoord, stond Hutchinson nog op die positie. In de voorhoede krijgt Zakaria Labyad, matchwinner tegen Feyenoord, weer de voorkeur boven Jeremain Lens.

De opstelling van FC Twente bevat geen grote verrassingen. Peter Wisgerhof keert terug na een schorsing, Rasmus Bengtsson zit hiervoor weer op de bank. Verder kiest coach Steve McClaren voor dezelfde namen als vorige week tegen FC Utrecht.

De wedstrijd tussen PSV en FC Twente begint om 16.30 uur. De ploeg uit Eindhoven slaagde er de afgelopen negen competitieduels niet in om de Tukkers te kloppen.

Opstellingen

PSV: Isaksson; Willems, Bouma, Marcelo, Manolev; Hutchinson, Wijnaldum, Toivonen; Labyad, Matavz, Mertens

FC Twente: Mihaylov; Rosales, Wisgerhof, Douglas, Cornelisse; Janssen, Fer, Brama; John, De Jong, Chadli

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen