Luirink staat open voor vertrek naar AZ

8 mei 2006, 08:57

De interesse van AZ in Gijs Luirink wordt steeds concreter. Inmiddels lijkt ook Luirink zelf warm te lopen voor een overstap naar Alkmaar, maar hiervoor is hij afhankelijk van het bedrag dat FC Groningen voor hem wil ontvangen. Het contract van de centrale verdediger loopt nog tot medio 2009, waardoor de Groningers de hoofdprijs kunnen vragen.

Alex Kroes, de zaakwaarnemer van Luirink, bevestigt de interesse van AZ. "De hobbel die nu genomen moet worden, is dat de clubs overeenstemming moeten zien te bereiken. Ik heb zelf het idee dat wij er met AZ wel uit zullen komen. De manier van voetballen in Alkmaar past bij Gijs", stelt Kroes in het Algemeen Dagblad. 

Hierbij is Luirink voor een groot deel afhankelijk van de transfersom die Groningen voor hem wil hebben, beseft Kroes. "FC Groningen kan een stevig bedrag voor hem vragen, het is aan AZ hoe graag ze hem willen hebben. Daar hebben wij geen enkele invloed op. Wij wachten geduldig op het moment dat de clubs eruit zijn", aldus de zaakwaarnemer van de centrale verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen