Huistra: "Manier van spelen beviel mij wel"

5 maart 2012, 09:12

Het wil nog niet echt vlotten met FC Groningen na de winterstop. De noorderlingen incasseerden zondagmiddag een nederlaag tegen Feyenoord (1-0). Toch was trainer Pieter Huistra niet ontevreden over het optreden van zijn team.

"Ik vind dat we hier vandaag meer hadden verdiend", zei Huistra na afloop bij Eredivisie Live. "De manier waarop we hier gespeeld hebben, beviel mij wel. De spelers hebben zich niet laten afleiden, ze hebben georganiseerd gespeeld en een paar kansen gecreëerd."

Jordy Clasie tekende in de eerste helft voor de enige treffer. "In de tweede helft wilden we ook nog wat sneller druk zetten en de duels op het middenveld winnen. Als je dan de bal weet te winnen dan ben je, zeker in de Nederlandse competitie, vaak ook de bovenliggende partij", aldus de coach.

"Vervolgens is het zaak om de kansen te benutten en dat geluk hadden we in de tweede helft niet", vervolgt Huistra. "Feyenoord heeft gewonnen, dus daar moet je ze mee feliciteren. Toch vond ik wij vandaag meer hadden verdiend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen