"Geweldige avond voor APOEL, de fans en Cyprus"

8 maart 2012, 09:02

Wie voorafgaand aan dit seizoen voorspeld had dat APOEL Nicosia de kwartfinale van de Champions League zou halen, had rijk kunnen worden. De ploeg uit Cyprus flikte het kunstje door Olympique Lyon woensdag na strafschoppen te verslaan.

APOEL had de heenwedstrijd in Frankrijk met 1-0 verloren, maar won thuis met dezelfde cijfers. Vanaf elf meter hielden de Cyprioten vervolgens het hoofd koel. Alle APOEL-spelers scoorden, doelman Chiotis deed de rest door twee Franse inzetten te stoppen. Daarna brak een gigantisch feest uit. Terecht, vindt coach Ivan Jovanovic.

"Dit is de belangrijkste avond uit de clubgeschiedenis. Dit resultaat is geweldig voor APOEL, onze supporters en het complete Cypriotische voetbal. We hadden nooit kunnen denken dat we hiertoe in staat waren. Maar als je als team vertrouwen hebt en zo'n geweldig stadion achter je hebt, is alles mogelijk", jubelt de oefenmeester.

"Deze overwinning is van de spelers en de supporters", vervolgt hij. "We hebben hier keihard voor gewerkt. Geweldig om te zien hoe blij we mensen gemaakt hebben." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen