"Chanturia moet het laten zien in het tweede"

8 maart 2012, 14:58

Giorgi Chanturia ontbrak donderdag op het trainingsveld bij Vitesse. Niet omdat hij geblesseerd was, maar simpelweg omdat trainer John van den Brom de voorkeur gaf aan 24 andere spelers. De Georgische aanvaller zit voorlopig bij de beloften.

Chanturia was de afgelopen periode uitgeschakeld met een lichte blessure, maar is inmiddels weer fit. "Hij is net weer begonnen. Ik heb veel spelers tot mijn beschikking en had er vandaag 24 nodig. Chanturia moet het in het tweede weer verdienen door hard te werken. Als spelers dat niet doen, kunnen ze het vergeten en krijgt een ander de voorkeur die het wel verdient", zegt Van den Brom tegen Omroep Gelderland.

De coach is blij dat zijn selectie, in aanloop naar het due van zaterdag tegen FC Groningen, vrijwel compleet is. "Het is best bijzonder dat we in deze fase van het seizoen iedereen fit hebben. Dat geeft aan hoe goed, hard en scherp we trainen."

Van den Brom hoopt dat zijn selectie een goed resultaat kan boeken in Euroborg. "We kunnen een hele belangrijke stap zetten in de jacht op de play-offs. Je speelt tenslotte tegen een directe concurrent. Het is ook ons doel om die play-offs te bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen