Real in slotfase gestraft voor gemiste kansen

18 maart 2012, 23:25

FC Barcelona heeft de achterstand op koploper Real Madrid in de Primera Division teruggebracht tot acht punten. De Catalanen wonnen zaterdag al met 2-0 bij Sevilla FC en zagen Real Madrid zondag op eigen veld, totaal onnodig, gelijkspelen tegen Malaga CF: 1-1.

Tien minuten voor de rust maakte Karim Benzema de 1-0. De Franse spits kopte, in geheel vrijstaande positie, raak op aangeven van Cristiano Ronaldo. In het tweede bedrijf had Real duidelijk het betere van het spel, maar wist het niet te scoren, ondanks dat het kans op kans stapelde. Dat werd de Koninklijke fataal, want in de extra tijd legde Santiago Cazorla uit een vrije trap de eindscore vast op 1-1.

Bij Malaga stond Joris Mathijsen in de basis en viel Ruud van Nistelrooy in. De spits kon rekenen op een warm applaus van de fans van zijn voormalige werkgever. Ook de spelers van Real toonden zich uiterst sympathiek. Ze betraden het veld met shirtjes met daarop de tekst ‘Sterkte, Abidal’ en ‘Word snel beter, Muamba’. Eric Abidal, speler van aartsrivaal FC Barcelona, moet binnenkort een levertransplantatie ondergaan. Bolton-speler Muamba vecht voor zijn leven na een hartaanval.

Hiermee komt overigens een einde aan een serie van elf zeges op rij voor Real.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen