Van Hanegem smult van middenveld Feyenoord

19 maart 2012, 09:24

Willem van Hanegem heeft genoten van het optreden van Feyenoord tegen FC Twente. Met de net 17-jarige Tonny Trindade de Vilhena op de plek van de geschorste Otman Bakkal boekten de Rotterdammers een 0-2 overwinning in de Grolsch Veste.

Het optreden van Vilhena was voor Van Hanegem hét bewijs dat Feyenoord de toekomst heeft. "Ik geloof dat er een beetje paniek in de Kuip was omdat Bakkal zijn contract nog niet verlengd heeft. Nou, hebben we Vilhena gezien tegen Twente? Hij is 17 jaar maar wat was hij aanwezig zeg, wat een talent", zegt hij in AD Sportwereld.

"Dat middenveld van Feyenoord, met van die vastberaden jonkies als Clasie en Vilhena, het is om je vingers bij af te likken. Prachtig om ze te zien winnen tegen een FC Twente waar McClaren zijn spelers loopt te sparen en voorzichtigheid predikt. De overwinning van Feyenoord was een overwinning van het aanvallende, dappere en optimistische voetbal en daarom zullen ook niet-Feyenoorders er blij mee zijn."

"Ik hoef voor niemand te verbloemen dat ik Feyenoord graag zie winnen. Maar het is tegenwoordig vooral vanwege de jeugd in die ploeg dat ik gelukkig kan worden van een overwinning van ze", aldus de voormalig international in zijn wekelijkse column.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen