Kalme McClaren hoopt nog op Wisgerhof

20 maart 2012, 19:44

Het meespelen van Peter Wisgerhof met FC Twente tegen De Graafschap blijft onzeker. De mandekker ondergaat woensdag nog een test om te kijken of hij fit genoeg is om in de avonduren aan te treden tegen de Doetinchemmers. Dat meldt Twente op de eigen website.

De verdediger moest de verloren duels met Schalke 04 en Feyenoord eerder al aan zich voorbij laten gaan. "Ik heb een klein scheurtje in de hamstring. Te veel risico nemen heeft geen zin. We gaan het proberen, maar ik denk dat De Graafschap te vroeg komt", liet Wisgerhof zich eerder al ontvallen.

Denny Landzaat, Bart Buysse en Nikolay Mihaylov zijn door blessures in ieder geval niet inzetbaar op de Vijverberg. Dat geldt ook voor Wesley Verhoek, die wel op de weg terug is. "Ik denk dat de wedstrijd van zaterdag tegen ADO Den Haag nog te vroeg komt. Hij zal waarschijnlijk maandag met de beloften meespelen", laat manager Steve McClaren, die hoopt dat doelman Mihaylov wel terugkeert tegen ADO, op de club website weten.

McClaren hoopt na de nederlagen tegen NEC, Schalke en Feyenoord tegen De Graafschap af te rekenen met de negatieve reeks. “We hebben een positieve reactie nodig. Een serie als afgelopen week willen we niet, maar we weten dat zulke dingen gebeuren in het voetbal. Met negen wedstrijden te gaan staan we nog steeds bij de bovenste teams op de ranglijst. We doen ons werk en raken niet in paniek.”

Het duel op de Vijverberg begint woensdag om 18.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen