Roelofsen: "Wonden likken en herstellen"

22 maart 2012, 08:11

De Graafschap blijft voorlopig hekkensluiter in de Eredivisie. Voor eigen publiek slaagden de Superboeren er woensdag niet in om punten te pakken tegen FC Twente. Ondanks een vroege 1-0 voorsprong verloor De Graafschap met 1-2.

Coach Richard Roelofsen baalt van het verlies. "De verslagenheid was dus groot in de kleedkamer. Nu is het zaak de wonden te likken, te herstellen en zondag tegen Feyenoord te strijden", zegt de opvolger van Andries Ulderink op de clubwebsite.

Volgens Roelofsen zat zijn team maar een kwartier echt goed in de wedstrijd. "Ik denk dat we goed begonnen aan deze wedstrijd. We kenden een vliegende start door een fantastisch doelpunt van Soufian. Daarna hebben we tien tot vijftien minuten gedaan wat we hadden afgesproken. We verdedigden vooruit, zetten FC Twente onder druk, maar na vijftien minuten verwaterde dat. De achterste linie sloot niet ver genoeg meer door en Twente kwam in ruimtes te spelen. En dan spelen zij in hun kwaliteit."

De Graafschap eindigde de wedstrijd met tien man na een rode kaart voor Rogier Meijer. Hij is, net als Yuri Rose, geschorst voor de wedstrijd tegen Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen