AZ zonder Beerens, Telgenkamp in Heracles-doel

22 maart 2012, 20:28   Bijgewerkt: 22 maart 2012, 20:34

AZ-trainer Gertjan Verbeek heeft donderdagavond in de halve finale van de KNVB-beker tegen Heracles Almelo een basisplek ingeruimd voor Johann Berg Gudmundsson. De linksbuiten neemt de plek in van Roy Beerens, die het duel aan zich voorbij moet laten gaan vanwege een ribblessure.

Maarten Martens maakt na blessureed weer zijn opwachting in het basiselftal van de Alkmaarders. Dennis Telgenkamp staat onder de lat bij Heracles. Hij vervangt de geschorste Remko Pasveer. De eerste doelman probeerde zijn straf nog aan te vechten bij de tuchtcommissie van de KNVB, maar dat bleek tevergeefs.

Ook Verbeek moet de wedstrijd vanaf de tribune bekijken, omdat hij in de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo op advies van vierde official Jochem Kamphuis naar de tribune gestuurd werd.

De wedstrijd in Alkmaar begint om 20.45 uur. De winnaar van de ontmoeting treedt in de finale op 8 april aan tegen PSV, dat woensdagavond met SC Heerenveen afrekende (1-3)

Opstellingen:

AZ: Esteban; Marcellis, Viergever, Moisander, Poulsen; Elm, Maher, Martens; Gudmundsson, Altidore, Holman

Heracles Almelo: Telgenkamp; Breukers, Van der Linden, Rienstra, Looms; Quansah, Duarte, Overtoom; Douglas, Armenteros, Everton

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen