FC Twente met Verhoek naar ADO Den Haag

Ger
23 maart 2012, 16:17

FC Twente gaat zaterdagavond bij ADO Den Haag voor een nieuwe driepunter. De Enschedese titelkandidaat won woensdag de inhaalwedstrijd tegen De Graafschap (1-2). Die zege volgde op twee nederlagen, tegen NEC en Feyenoord.

"Met nog acht wedstrijden voor de boeg, is dit de beslissende fase in de Eredivisie. Je zou kunnen zeggen dat het seizoen nu pas begint", laat trainer Steve McClaren op de website van FC Twente weten. "Tegen De Graafschap merkte je in de slotfase een gebrek aan concentratie. De spelers wilden aan het einde van de wedstrijd individueel scoren en niet als team. Dat is een leermoment. We moeten als ploeg de wedstrijd controleren, domineren en uiteindelijk proberen te winnen."

McClaren kan tegen ADO niet beschikken over de geblesseerde Nikolay Mihaylov en Denny Landzaat. Ook Luuk de Jong ontbreekt. De topscorer van FC Twente liep in Doetinchem een blessure op. McClaren: "Het is nog onduidelijk wanneer we weer over Luuk kunnen beschikken. Binnenkort zal een tweede MRI-scan hier meer duidelijk over geven."

Wesley Verhoek keert tegen zijn oud-werkgever na langdurig blessureleed terug in de selectie van FC Twente. Glynor Plet lijkt de plek van De Jong in de aanval in te gaan nemen. Glynor is een speler die makkelijk aanspeelbaar is in de kleine ruimte. Dat is prettig voor de ploeg", aldus McClaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen