Van der Vaart wil spelen tegen Bremen

8 mei 2006, 11:28

Rafael van der Vaart wil komend weekend koste wat kost meespelen in de cruciale wedstrijd van Hamburger SV tegen Werder Bremen. Zaterdag vechten beide clubs in een onderling duel uit wie zich rechtstreeks plaatst voor de Champions League. De verliezer van het duel zal zich via de voorronde moeten proberen te kwalificeren voor het miljoenenbal.

Door de nederlaag van HSV tegen Hertha BSC, afgelopen weekend, is de voorsprong van de Hamburgers op Werder Bremen nog slechts één punt. Hierdoor heeft Bremen zaterdag aan een zege voldoende om de tweede plaats over te nemen van Hamburg. Gezien de belangen is Rafael van der Vaart, die de laatste weken buitenspel stond met een enkelblessure, er op gebrand om mee te spelen in de derby tegen Bremen.

"Als we in Berlijn gewonnen hadden, had ik nu vakantie gehad. Nu zal ik er echter alles aan doen om zaterdag mee te kunnen spelen. Dit is onze grote kans, ik wil volgend seizoen in de Champions League spelen", zegt de Nederlandse middenvelder tegen het Duitse sportblad Kicker.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen