Swinkels nuchter over ontslagbrief Willem II

27 maart 2012, 08:28

Arjan Swinkels rekent er op dat hij één dezer dagen een ontslagbrief op de deurmat vindt. Maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld Mark de Vries, die onlangs voor de tv zijn tranen de vrije loop liet, ligt de verdediger van Willem II daar niet wakker van.

"Ik heb een aflopend contract. Als ze zo'n brief niet sturen, zitten ze automatisch nog een jaar aan mij vast onder dezelfde voorwaarden. Dat willen ze niet. Zo'n brief is een puur administratieve handeling. Ik snap niet dat sommige jongens daar ophef over maken", luidt de nuchtere reactie van Swinkels (27) in het Brabants Dagblad.

Swinkels is nog niet met de clubleiding in gesprek over een nieuw contract, maar sluit zeker niet uit dat hij een nieuwe verbintenis gaat tekenen. "We hebben afgesproken dat we afwachten en elkaar op de hoogte houden als er ontwikkelingen zijn."

Naast Swinkels kunnen ook Willem II-spelers Istvan Bakx, Lars Hutten, Ricardo Ippel, Rangelo Janga, Junior Livramento, Marlon Pereira, Gerson Sheotahul, Pawel Wojciechowski en Rowin van Zaanen binnenkort een ontslagbrief verwachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen