APOEL-coach: "Perfect duel mogelijk niet genoeg"

27 maart 2012, 10:38   Bijgewerkt: 27 maart 2012, 10:44

Het Champions League-sprookje van APOEL Nicosia krijgt vanavond een nieuw hoofdstuk. In de kwartfinale van het miljoenenbal bindt de kleine ploeg uit Cyprus de strijd aan met het grote Real Madrid. Coach Ivan Jovanovic kijkt er naar uit.

Jovanovic beseft echter dat zijn ploeg een wonder nodig heeft om ook tegen Real te stunten. "We weten dat we een perfect duel moeten spelen. Maar in tegenstelling tot de vorige keren, kan ook een perfecte wedstrijd ditmaal niet genoeg zijn."

"We verwachten natuurlijk een zware partij", zegt de coach. "Wedstrijden als deze zijn uniek voor APOEL. Real is één van de grootste clubs ter wereld, dit is voor ons een mooie gelegenheid om te zien waar we staan ten opzichte van hen. Real wil dit jaar de Champions League winnen en heeft ontzettend veel kwaliteit. Real is superieur ten opzichte van ons, het is aan ons om daar concentratie, strijdlust en vertrouwen tegenover te stellen. We willen laten zien dat we onze kwartfinaleplek verdienen."

Op weg naar de kwartfinale schakelde APOEL, dat als eerste Cypriotische club ooit zo ver gekomen is, onder meer Shaktar Donetsk, FC Porto en Olympique Lyon uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen