Van de Laak en FC Groningen gaan uit elkaar

29 maart 2012, 10:48

Koen van de Laak is bezig aan zijn laatste maanden bij FC Groningen. Na onderling overleg hebben beide partijen besloten om geen nieuw contract af te sluiten. De huidige verbintenis van de 29-jarige middenvelder loopt komende zomer af.

"We zijn met wederzijds respect tot dit besluit gekomen", stelt Van de Laak op de clubwebsite. De middenvelder staat al sinds 2005 onder contract in Groningen en speelde 160 officiële wedstrijden voor de club. Dit seizoen kwam Van de Laak door een knieblessure echter amper in actie. "Zeven jaar is een lange tijd, uitzonderlijk eigenlijk voor spelers. Ik ben er trots op al die tijd bij deze prachtige club te hebben mogen spelen. Het is een heel mooie periode geweest. Het is daarom jammer dat ik in mijn laatste seizoen tot nu toe niet veel heb terug kunnen geven aan de club."

Van de Laak hoopt dit seizoen nog van waarde te zijn. "Ik word weer fit en hoop de komende weken richting de play-offs nog een rol van betekenis te kunnen spelen voor het team. Het is nog onduidelijk voor welke club ik volgend jaar zal spelen, maar FC Groningen zal hoe dan ook voor altijd een speciale plek bij me blijven innemen."

Voordat hij naar FC Groningen kwam, speelde Van de Laak bij FC Den Bosch.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen