Grasshoppers wil De Ridder behouden

29 maart 2012, 17:35

Daniël de Ridder is na de zomer waarschijnlijk ook nog te bewonderen bij Grasshoppers. De oud-Ajacied, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij de Zwitserse club, is dichtbij een nieuwe verbintenis.

"Maar ongeveer twee maanden terug heeft Grasshoppers al laten weten met me verder te willen, zelfs voor langere tijd", laat De Ridder aan Voetbal International weten. "Dit seizoen heeft mij persoonlijk heel goed gedaan. Een paar duels heb ik beslissend kunnen zijn."

Het contract van De Ridder bevat een optie voor een tweede seizoen, die binnenkort bij een bepaald aantal officiële optredens automatisch kan worden gelicht. Toch is de vleugelspeler nog enigszins terughoudend over zijn toekomst, omdat donderdag het voltallige clubbestuur van Grasshoppers opstapte. Onder hen was ook vice-voorzitter Alain Sutter, zich afgelopen zomer sterk maakte voor de komst van De Ridder.

"De huidige situatie is momenteel niet helemaal stabiel", weet de vleugelspeler. "Dat zet je wel aan het denken. Het is afwachten wat er gebeurt. Als voetballer is het plezier weer terug. Maar op dit moment heb ik geen haast om te beslissen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen