Huistra: "We hadden een punt verdiend"

Ger
1 april 2012, 09:38

Het door blessures geplaagde FC Groningen ging zaterdagavond voor eigen publiek onderuit tegen SC Heerenveen. Trainer Pieter Huistra vond dat zijn ploeg eigenlijk een punt had moeten pakken in de noorderlijke derby.

"We begonnen uitstekend aan de wedstrijd ondanks enkele veranderingen in de opstelling. Vooral het eerste kwartier beet de ploeg goed van zich af. Daarna kwam er een fase waarin de linies verder uit elkaar kwamen te spelen. In zo’n situatie werd ook gescoord door Heerenveen", zegt Huistra op de website van FC Groningen. "Naar de rust toe hebben we ons hersteld. De 1-1 kwam op het juiste moment, maar de 1-2 werd te gemakkelijk weggegeven."

De thuisclub wist die schade in de tweede helft niet meer weg te poetsen. Door een treffer van Elm verzekerde Heerenveen zich vlak voor tijd definitief van de overwinning. Huistra: "We hadden zeker een punt verdiend, maar ik heb goede hoop voor de volgende duels. Een derby verliezen is altijd hoop, maar bij ons blijft het geloof dat we tot de laatste wedstrijd blijven meedoen om een plek in de play-offs."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen