Nijland woest op Pedersen en Enevoldsen

Ger
3 april 2012, 11:52

Nicklas Pedersen en Thomas Enevoldsen hebben een slechte beurt gemaakt bij hun club FC Groningen. Algemeen directeur Hans Nijland heeft de twee Denen op het matje geroepen naar aanleiding van een interview.

Pedersen erkende afgelopen zaterdag in het Dagblad van het Noorden dat hij aan het begin van het seizoen opzettelijk slecht heeft getraind. De middenvelder nam die beslissing nadat hij door trainer Pieter Huistra op de bank was gezet. "Ik ging heel slecht trainen, want, dacht ik, waarom zou ik goed gaan trainen, de trainer stelt me toch niet op."

Enevoldsen, die gebukt gaat onder een ondefineerbare blessure, raakte gerustreerd en besloot de uitduels van FC Groningen niet meer te bezoeken. "Ik kan het niet opbrengen daar naartoe te gaan. Bij de thuiswedstrijden ga ik nog wel naar het stadion. Maar ik geniet niet. Als ik de andere jongens zie spelen word ik alleen nog maar meer 'down'. Ik zou dan liever thuis zitten en andere dingen doen."

De teksten zijn bij de algemeen directeur in het verkeerde keelgat geschoten. "Ik ben zeer teleurgesteld in de heren en dat zullen ze horen ook", zegt Nijland in dezelfde krant. "Je moet trots zijn dat je voor FC Groningen mág spelen. Als ze niet meer voor deze club willen uitkomen, moesten de zaakwaarnemers van de heren zich maar melden en zullen we ze laten weten onder welke voorwaarden wij bereid zijn hen te laten gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen