PSV kent ‘beschamende’ kaartverkoop voor Arsenal-uit; Feyenoord-fans sneren naar ‘kleine provincieclub’

11 september 2023, 22:25   Bijgewerkt: 5 december 2023, 00:20
Foto: © ProShots

Het loopt nog niet bepaald storm voor de kaartverkoop van het uitduel van PSV in de Champions League met Arsenal. Met nog minder dan twee weken te gaan verkocht de Eindhovense club nog geen zestig procent van de beschikbare tickets. Dat staat in schril contrast tot de verkoop bij Feyenoord voor de eerste uitwedstrijd in de groepsfase van het miljardenbal: de Rotterdamse formatie weet nu al dat zij in Spanje tegen Atlético Madri gesteund zal worden door een vol uitvak.

PSV begint de groepsfase van de Champions League op woensdag 20 september aanstaande met een wedstrijd in het Emirates Stadium tegen Arsenal. De Engelse club heeft in totaal 2.700 tickets beschikbaar gesteld voor supporters van PSV, maar de Eindhovenaren hebben overduidelijk moeite om het uitvak uitverkocht te krijgen. Maandag waren pas 1.600 kaartjes aan de man gebracht, minder dan zestig procent van alle beschikbare plaatsen.

Artikel gaat verder onder video

Dat PSV grote moeite heeft om het uitvak in het Emirates Stadium uit te verkopen leidt op social media tot onbegrip én leedvermaak bij supporters van rivaliserende clubs. Temeer omdat op dezelfde dag bekend werd dat Feyenoord nu al weet dat het in zijn eerste uitwedstrijd in de groepsfase, op 4 oktober tegen Atlético Madrid, gesteund zal worden door een vol uitvak: 3.431 voor de beschikbare 3.431 kaarten gingen reeds over de toonbank. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Goh dat is toch al jaren zo

De psv fanaat
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Denk dat jij geen enkele wed van psv hebt gezien,uitvakken zijn altijd uitverkocht plus wij hebben de hoogste percentage met meeste uitverkochte wedstrijden..plus het zijn nog 2 weken wrm de haast? Die tickets worden echt wel verkocht

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

PSV fanaat, je krijgt met gtsb een arrogant geworden Feyenoordsupporter, laat je niet gek maken. Hoogmoed komt voor de val. Komt wel goed met PSV als het maar wint, goed voor de coëfficiëntcijfers.

KingCrimson
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

In 010 zijn het allemaal werklozen zeker. 😂😂😂

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Jij ook je zit hier 24/7

KingCrimson
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Zelfs één klein geintje kun je niet hebben? Man man wat laat je je weer kennen, klein kind. Ik ben eigen baas trouwens, voordat je doet alsof je wat weet.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

G a werken joh kansloos figuur 🤣🤣🤣🤣🤣

Jurgen
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

omdat Feyenoorders de enige supporters in Nederland zijn die altijd achter hun club staan en overal meegaan.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Klopt . Bij elke club heb natuurlijk de successupporters alleen dat percentage is bij ons veel lager . En als je een feyenoordfan treft ,is het vaak iemand die vaak gaat . Of op een andere manier veel met de club bezig is .

Jurgen
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

king bullshit snapt dat niet omdat zn lokale voetbalclub in Urk maar 12 supporters heeft

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Hij of zij zit hier 24/7 en reageert verreweg het meeste hier ,en lult dan dat die feyenoorders werkloos zijn . Hoe kunnen ze deze dure tripjes betalen dan . Door te werken denk ik !?. Maar goed heeft geen enkele ervaring als echte supporter . Laatst ook verraden hij zichzelf al met filmpjes die hij had gezien etcetc hoe het ging bij de controle bij de ingang . Deze gast komt niet buiten . Ziet de prijzenkast bij de ajaxsite en denkt dat is mijn club

EelcoBurgers19
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Overal waar we gaan, gaan we met je mee, heel me leven lang !!! etc etc , dat clubje met de kinder fans uit de lampenstad mocht willen dat ze zo'n trouwe supporters hadden !!!!

De psv fanaat
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Kansloos figuur.. dat hebben we ook uitvakken zijn altijd 100% vol weet niet welk clubje jij support maar de trouwste fans vind je in Eindhoven, plus die kaarten worden wel verkocht tis nog 2 weken..maar dat snappen mensen zoals jij niet.

Omar de Wijze
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

er zijn niet zo veel sloppen in Eindhoven

Jurgen
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

er zijn ook niet zoveel skylines en cruiseterminales in Eindhoven

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen