Looms: "Rest van dit seizoen fan van PSV"

8 april 2012, 21:42

Heracles Almelo verloor de bekerfinale zondag van PSV (3-0), maar mag als verliezend bekerfinalist nog wel hopen op een Europa League-ticket. Het is daarvoor echter wel afhankelijk van de eindklassering van PSV dit seizoen in de Eredivisie.

Als PSV eerste of tweede wordt in de competitie, plaatst het zich voor de Champions League. Het Europa League-ticket dat de ploeg veroverd heeft door de bekerwinst, gaat dan naar verliezend finalist Heracles. Eindigt PSV buiten de top-twee van de Eredivisie, dan heeft Heracles pech. "We moeten dus hopen dat onze vrienden eerste of tweede worden", zegt Heracles-speler Mark Looms tegen FCUpdate.nl. "Of we nu allemaal fan van PSV zijn? Nou, voor de rest van dit seizoen even wel, ja", lacht hij.

Over de bekerfinale tegen PSV kan de 31-jarige Looms kort zijn. "PSV was gewoon een maat te groot", luidt de heldere conclusie van de geboren Almeloër. "We hadden geen antwoord op hun lopende mensen. Of we misschien te nerveus waren? Nee, dat viel mee. Je bent de eerste minuten wel even onder de indruk van de entourage, maar dat valt na een paar minuten weg. Dan ben je vooral met de wedstrijd bezig."

Ondanks de nederlaag heeft Looms genoten van de finale. "Nu is het even klote, want we hebben met 3-0 verloren. Maar dat neemt niet weg dat dit een prachtig moment was. Normaal gesproken krijg ik al koude rillingen als 8.000 mensen in ons eigen Polman Stadion zitten, dus laat staan als er hier in dit prachtige stadion 20.000 supporters in het zwart-wit zitten. Met ook nog eens bijna even veel fans bij PSV, die er samen een groot feest van maakten. Dat doet je als voetballer heel erg goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen