VVV legt Helmond Sport-speler Joppen vast

10 april 2012, 14:05

VVV Venlo heeft zich voor de komende seizoenen versterkt met Guus Joppen. De 22-jarige verdediger komt per 1 juli 2012 over van Helmond Sport en tekent een contract voor drie seizoenen, meldt de Limburgse club op haar officiële website.

Joppen is afkomstig uit de jeugdopleiding van PSV, maar speelt al sinds 2007 voor Helmond Sport. ''Guus is een speler die ons scoutingteam al lang in het vizier had. Hij is rechtsbenig, kopsterk en redelijk snel. Ook in mentaal opzicht is het een speler die voorop gaat in de strijd. In onze optiek is hij daardoor een van de spelers vanuit de Jupiler League die in een kort tijdsbestek kan doorgroeien tot een volwaardige eredivisiespeler'', aldus technisch manager Wim Dusseldorp van VVV Venlo.

Joppen is de eerste aanwinst van VVV voor volgend seizoen. ''Achter de schermen zijn technisch manager Wim Dusseldorp en het scoutingteam natuurlijk volop bezig met de selectie van komend seizoen. Het is dan ook mooi om nu al met dit nieuws naar buiten te kunnen komen'' zegt directeur Hans Soentjens van de Limburgse club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen