Biemans: ''Laat me niet gek maken door Guidetti''

11 april 2012, 11:46

Wie succes wil boeken tegen Feyenoord, moet er vooral voor zorgen dat John Guidetti onschadelijk gemaakt wordt. De Zweed is dit seizoen de grote man bij de ploeg uit Rotterdam en scoorde al negentien keer. Roda JC-verdediger Bart Biemans weet dan ook wat hem vanavond te doen staat en kijkt uit naar de duels met de spits.

''Ik heb veel zin in de wedstrijd en de strijd met Guidetti'', zegt de verdediger tegen Voetbal International. Hij is vol lof over de spits. ''Het is voor Feyenoord fantastisch dat ze de beschikking hebben over zo'n spits. Hij heeft in relatief korte tijd een behoorlijke naam en status afgedwongen en dat is knap. Ik vind Guidetti een complete speler. Je zou niet zeggen dat-ie nog zo jong is als je hem ziet spelen en soms tekeer ziet gaan. Hij provoceert graag, geloof ik. Maar over het algemeen ben ik rustig en kan ik mezelf goed onder controle houden. Ik zal me niet snel gek laten maken door Guidetti.''

Biemans benadrukt het belang van de wedstrijd tegen Feyenoord voor zijn ploeg. ''Wij willen Europa in en om aan deze doelstelling te voldoen moeten we de play-offs halen. Dat is de eerste stap. We staan nu tiende en hebben dus nog de nodige punten nodig. Tegen Feyenoord gaan we zeker voor de winst voor eigen publiek. Als er niets raars gebeurt, bijvoorbeeld dat we snel met tien man komen te staan of zo, is dat zeker mogelijk. Tegen goede ploegen voetballen wij bijna altijd goed'', stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen