Hofs terug in Vitesse-basis tegen VVV

11 april 2012, 17:56

Nicky Hofs keert donderdag, in de uitwedstrijd bij VVV Venlo, terug in de basis van Vitesse. De Arnhemmer begon de laatste weken op de bank, maar neemt in De Koel de rol van linksbuiten over van Giorgi Chanturia. Trainer John van den Brom mist alleen Raio Piiroja (knie).

Op de bekerfinalisten na hadden de Eredivisieclubs afgelopen weekend vrij, terwijl ze deze week geconfronteerd worden met een dubbel programma. Van den Brom vindt het maar raar. "Jammer en ik verbaas me daar ook wel over", stelt hij tegenover Omroep Gelderland. “We hebben nu elf dagen niet gespeeld en in de laatste fase van het seizoen krijg je ineens te maken met een dubbel programma. Iets wat we niet gewend zijn ook. Ik weet ook niet wanneer de bekerfinale dan gespeeld had moeten worden, maar het is jammer."

Van den Brom ziet ook wel voordelen in het dubbele programma. "Dat is het mooiste ritme wat je als speler kunt hebben", vervolgt hij. "Het is ook de mooiste periode in het seizoen, waarin het weer beter wordt en de prijzen verdeeld gaan worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen