Wormgoor, Rose en Saeijs onzeker voor Ajax-uit

13 april 2012, 13:35

De Graafschap-trainer Richard Roelofsen weet nog niet welke elf spelers hij zondag de wei in kan sturen tegen Ajax. Vito Wormgoor, Yuri Rose en Jan-Paul Saeijs hebben lichte blessures overgehouden aan de wedstrijd van donderdag tegen FC Utrecht (3-0) en lieten vrijdag de training schieten. ''Zijn twijfelgevallen voor zondag. Ze hebben wat tikkies gehad. Het is afwachten hoe dat gaat'', zegt de coach op de clubsite.

Roelofsen sluit niet uit dat hij het team dat van Utrecht won, uit elkaar moet halen. Hij wil, met het oog op het de komende weken, geen risico's nemen. ''Misschien moeten we wel noodgedwongen kiezen voor andere jongens. Het is zeker iets waar we rekening mee moeten houden. We moeten de belasting goed in de gaten houden.''

De coach is realistisch over de kansen van zijn ploeg in de ArenA. ''Ajax-uit is moeilijk, we moeten Ajax het voetballen onmogelijk maken, want daarin zijn ze goed. Ze zitten in een flow en spelen met veel beweeglijke spelers. Toch hopen we op een resultaat. Maar niet veel mensen zullen een tweetje invullen bij de toto'', beseft Roelofsen zich.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen