Németh vermoedelijk terug naar Olympiakos

14 april 2012, 10:40

Krisztián Németh speelt pas drie maanden bij RKC Waalwijk, maar hij neemt de Brabanders meteen op sleeptouw. Mede door zijn goede spel heeft RKC een reële kans op de play-offs voor Europees voetbal. Mocht de promovendus daadwerkelijk Europa in gaan, dan is de Hongaar er vermoedelijk niet meer bij. Olympiakos is van plan hem terug te halen.

Németh is eigendom van RKC -zijn contract loopt komende zomer af-, maar de transferrechten liggen bij Olympiakos. En bij de Griekse kampioen loopt zijn verbintenis nog een jaar door. “Er is een herenakkoord met Olympiakos dat hij teruggaat, zijn oude contract weer actief wordt en hij het laatste jaar uitdient”, legt zijn zaakwaarnemer uit aan het Algemeen Dagblad. “Afgelopen week werd Olympiakos kampioen van Griekenland en dus kunnen ze daar nu aan volgend seizoen gaan denken. We praten binnenkort over wat ze met Krisztián willen.”

Als het aan Németh ligt, blijft hij in Waalwijk. “Ik zou na de zomer graag nog minimaal een jaar in de Nederlandse competitie actief blijven”, laat hij weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen