Kolk baalt: "Ik heb geen kopstoot uitgedeeld"

Ger
22 april 2012, 13:42

Santi Kolk ontkent dat hij tijdens de thuiswedstrijd tegen Roda JC een kopstoot heeft uitgedeeld aan ploeggenoot Kees Luijckx. De aanvaller werd zondag door NAC Breda tot het einde van het seizoen disciplinair geschorst.

Na afloop van het duel met de Limburgers maakte verdediger Luijckx bekend een kopstoot te hebben gehad van Kolk. Dat spreekt de huurling van het Duitse Union Berlin echter tegen. "Ik heb geen kopstoot uitgedeeld", zegt Kolk tegen VI. "Er was een akkefietje, zoals wel vaker op het veld. Ik praat mijn gedrag ook niet goed, maar heb geen kopstoot gegeven."

NAC besloot de aanvaller niettemin tot en met 6 mei te schorsen. Tot die datum hoeft hij zich ook niet meer te melden op de club. Kolk: "Ik vind het heel jammer dat het zo gelopen is. Ik ben van mening dat dit ook anders opgelost had kunnen worden. Het is niet goed wat ik gedaan heb, maar dit had niet zo hoog gespeeld hoeven worden."

"Wat daar gebeurde, kan niet", laat trainer John Karelse over het voorval weten. "Het is zeer onprettig om deze maatregel te nemen. Dit kun je er altijd slecht bij hebben, op welke positie je ook staat. Een en ander is wel in overleg gegaan met technisch directeur Jeffrey van As en de directie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen